Dueholm Ismejeri

Cirka 15 km. syd for Skive bor Ann og Martin på gården Dueholm. Sammen med Martins forældre laver de den lækreste is,... Læs mere

Dueholm Ismejeri

Dueholmvej 2
7800 Skive
Få rutevejledning
+45 42198600
dueholmismejeri@gmail.com
https://www.dueholm-ismejeri.dk
https://www.facebook.com/DueholmIsmejeri/

Åbningstider

Mandag Åben efter aftale
Tirsdag Åben efter aftale
Onsdag Åben efter aftale
Torsdag 17:00 - 20:00
Fredag Åben efter aftale
Lørdag Åben efter aftale
Søndag 13:00 - 16:00

Varer i butikken

Is Is
(Kontakt os)

Cirka 15 km. syd for Skive bor Ann og Martin på gården Dueholm. Sammen med Martins forældre laver de den lækreste is, som de sælger fra Dueholm Mejeri. Isen er lavet på mælken fra ca. 250 køer, der til dagligt hygger sig på gården.

For Ann og Martin er noget af det vigtigste, at køerne på Dueholm har det godt. Det betyder blandt andet, at de har godt med staldplads og mulighed for at komme ud hver dag. Det er også udenfor, at de bliver fodret, så de skal altid udenfor for at få mad. I februar 2020 blev Dueholm Ismejeri da også certificeret med 2 hjerter i Fødevarestyrelsens dyrevelfærdsmærke.

Tager du familien med på tur, kan I kigge ind forbi gården og få et indblik i familiens dagligdag. Her får I mulighed for at hilse på køerne og se, hvem det er, der laver den lækre hjemmelavede is. Og der er god grund til at kigge forbi med familien, for gårdbutikken er fyldt med cremet mælke- og flødeis i mange forskellige smagsvarianter. Fløden de bruger til isen, udvinder Martins mor, Solveig, af den mælk køerne giver.

Mange smagsvarianter

Dueholm Ismejeri har naturligvis de klassiske smage som chokolade, hasselnød, lakrids, pistacie, karamel, stracciatella, nougat og flødeis med daim. Derudover kan de også bl.a. friste med smage som banan, hvid chokolade, skildpadde, brownie og pebermynte med stracciatella. Er du mere til forfriskende sorbeter kan du vælge mellem citron, jordbær, æble og cola. Især cola sorbet vil sikkert være et hit hos mange børn. Derudover laver Dueholm Ismejeri også fruktosesødet is i smagsvarianterne hasselnød og vanilje.

Mange af smagsvarianterne er nogen, der bliver lavet hele tiden, men der bliver også eksperimenteret og kommer nye til. Til jul kan du for eksempel købe portionsanretninger, der ligner nisser eller islagkager med mandler, hvis man ikke bryder sig om ris a la mande.

Mangler du en særlig dessert til fødselsdagen eller den lune sommeraften, kan du også købe flotte islagkager, fulde af smag. For eksempel jordbær og karamel, hasselnød og vanilje, fersken og toffee eller den klassiske chokolade og karamel. Skal du holde stor fest, kan du også få mindre portionsanrettede islagkager.

Uanset om du er på jagt efter is til en speciel anledning eller en hel almindelig sommerdag, er der altid god grund til at kigge ind forbi Dueholm Ismejeri.

Læs mere på Dueholm Ismejeris hjemmeside.