Tvis Gårdbutik

Besøg Tvis Gårdbutik og få gode kvalitets fjerkræ med hjem hver gang!

Hos Tvis Gårdbutik kan du møde Niels Kristian, som…

Tvis Gårdbutik

Morrevej 12
7500 Holstebro
Få rutevejledning
+45 97435070
post@tvisgaardbutik.dk
https://tvisgaardbutik.dk/
https://www.facebook.com/Tvis-G%C3%A5rdbutik-204945909649567/

Åbningstider

Mandag 15:00 - 18:00
Tirsdag Åben efter aftale
Onsdag 15:00 - 18:00
Torsdag Åben efter aftale
Fredag 15:00 - 18:00
Lørdag Åben efter aftale
Søndag Åben efter aftale

Varer i butikken

Honning Honning
(Kontakt os)
Kylling Kylling
(Kontakt os)
And And
(Kontakt os)
Kalkun Kalkun
(Kontakt os)
Mjød Mjød
(Kontakt os)

Besøg Tvis Gårdbutik og få gode kvalitets fjerkræ med hjem hver gang!

Hos Tvis Gårdbutik kan du møde Niels Kristian, som driver et hobbylandbrug med fjerkræ. Dyrene går rundt under frie og naturlige forhold, hvorved deres velbefindende og sundhed sikres. Alle dyr har, når vind og vejr har tilladt det, gået på friland, og de har kun været inde om natten, for at beskytte dem mod rovdyr. Alle dyr er som minimum 80 dage inden slagtning – her opnår dyrene betydelig mere smag, bliver fastere i kødet og får mere struktur. På gården har de eget slagteri, så helt friske lækre fugle i høj kvalitet kan bestilles uden, at de har været på frost. Fra dyrene bliver indfanget til de er slagtet, går der kun få minutter, så dyret stresses så lidt som muligt, som ellers kan sætte sig i kødet. Hvad enten du har brug for and til Mortensaften, kalkun til Thanksgiving eller kyllinger til hønsehuset, så er Niels Kristian leveringsdygtig.

I gårdbutikken kan du købe ænder, moulardænder, kalkuner, kyllinger, røde amerikaner høns og Hellevad høns fra egen produktion på gården. Du kan også købe f.eks. Leverpostej lavet på kalkunlever fra egne kalkuner og andre hjemmelavede produkter i gårdbutikken. Derudover er der også et udvalg af mjød, honning og tilbehør til softice. I sæsonen kan du købe din juleand, julekalkun eller julekylling her.

Hos Tvis Gårdbutik er det også muligt at bestille varer til levering på et afhentningssted. Gårdbutikken kører ud med de bestilte varer til forskellige afhentningssteder i de omkringliggende byer. Bestillingen skal blot ske to dage før levering, og så kan du hente dine varer fra Tvis Gårdbutik helt tæt på dig. Dette gør det nemt og tilgængeligt at handle lokalt, også selvom at du ikke selv har mulighed for at komme ud til gårdbutikkerne.

Så hvis du gerne vil spise lokalt, men ikke har mulighed for at komme til Tvis Gårdbutik, kommer de til dig.

Besøg deres hjemmesiden: tvisgaardbutik.dk