Blåbær Gården

Lidt udenfor Aarhus, nærmere bestemt i Nimtofte, ligger Blåbær Gården. Her har du mulighed for selv at plukke de…

Blåbær Gården

Østenfjeldvej 5
8581 Nimtofte
Få rutevejledning
+45 20676582
sararoulund@hotmail.com

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Varer i butikken

Blåbær Uden for sæson

Lidt udenfor Aarhus, nærmere bestemt i Nimtofte, ligger Blåbær Gården. Her har du mulighed for selv at plukke de lækreste, friske blåbær. Husk at medbringe skåle, for Blåbær Gården tilbyder selvpluk af dejlige blåbær hele sæsonen, der løber fra omkring juli til september afhængigt af vejret.

Blåbær Gården har mange forskellige sorter af blåbær, og alle bærrene er sprøjtefri. De mange sorter modner ikke altid på samme tid, men du kan altid være sikker på at finde sorterne Blue Crop og Herma, som er blåbær med hvidt kød.

Ved pavillonen kan du få hjælp og rådgivning omkring de forskellige blåbærsorter, og hvad de hver især egner sig godt til. Der er altid tid til en hyggelig snak på Blåbær Gården. Når du er klar, går du en tur i marken og plukker lige så mange bær, som du vil og kan bære. Måske du må gå to gange? 

Tag bare picnickurven med

Når du besøger Blåbær Gården kan du passende medbringe picnickurven eller kaffekanden. Her er nemlig en masse bord-bænkesæt, som du er mere end velkommen til at benytte dig af og få en lille skovtur ud af besøget. Du kan tage et lille hvil efter at have plukket blåbær i marken og nyde frokosten eller eftermiddagskaffen i de skønne omgivelser. Der er desuden en flot, ny legeplads med bl.a. rutsjebane og trampolin, som ungerne er velkomne til at benytte på eget ansvar.

Det naturskønne område ved Blåbær Gården er helt fantastisk, og skal derfor deles med alle dem der har lyst. Sara og Emil, som ejer Blåbær Gården, elsker at være ude i naturen, og de håber derfor, at andre kan få lige så stor glæde af stedet, som de selv har. 

Tag ud og besøg Blåbær Gården, hav en hyggelig dag med familie og venner og vær sikker på at gå derfra med de lækreste blåbær og en oplevelse rigere.