goforlocal er bæredygtig bæredygtighed!
 Vi er i goforlocal så heldige, at mange har bidraget til, at vi i dag kan kalde os DK’s største vejviser til lokale fødevarer. Det er vi selvfølgelig både glade og stolte af.  

På fødevareområdet er bæredygtighed for mange blot et spørgsmål om klima eller miljø. Sådan er er det ikke for os! Vi tror på at den mest effektive og måske også den eneste reelle vej, til at påvirke den planet vi overdrager til de kommende generationer, er også at tænke økonomisk og politisk bæredygtighed med i den store ligning.

Bæredygtig konkurrence

Ligesom slutningen på 1800-tallet skabte behov for andelsbevægelsen, så bondebrugene kunne konkurrere mod industriel masseproduktion, er der i dag behov for at forene de mindre producenter, for at kunne konkurrere på salg og markedsføring i en digitaliseret verden.

Bæredygtig hverdag

Trods de bedste intentioner, har de fleste forbrugere ikke tid, adgang eller økonomi til at købe lokale fødevarer, selv om lokale producenter sagtens kunne dække en stor del af forbrugernes behov. Det vil vi lave om på!

 

GOFORLOCAL FINDER LOKALE FØDEVARER
 Vi synliggører de små og mellemstore producenter af lokale fødevarer i hele Danmark. 
Igennem app’en på mobilen eller vores hjemmeside er det nu muligt for forbrugerne, med ganske få tryk, at finde alt fra f. eks. den mindre hobbyproducent til gårdbutikker, mikrobryggerier og meget mere i en given radius fra aktuel lokation…Skiltet ved vejen opdages ofte kun ved tilfældigheder. Hos goforlocal satser vi ikke på tilfældigheder. Med vores platform bliver det nu nemt og hurtigt at finde lige netop de typer for lokalt-producerede fødevarer du søger i hele Danmark

HVORFOR GOFORLOCAL?
 Med goforlocal synliggøre vi de små og mellemstore producenter af lokale fødevarer. Igennem såvel vores app som vores hjemmeside er det  muligt, med ganske få tryk, at finde alt fra f. eks. den mindre hobbyproducent til gårdbutikker, mikrobryggerier eller de små mejerier i en given radius fra brugerens aktuelle position. 

Vi hedder Niels Høegmark og Niels Reinau, og vi er stiftere af goforlocal. Vi har – som de fleste andre – stor lyst til at bruge gode, sunde og gerne lokalt producerede varer til os selv og vores familie.

Og så synes vi begge det er helt vildt hyggeligt at besøge de helt lokale gård- og gartneriudsalg.

De kan bare være svære at finde. Især hvis man er i dele af landet man ikke kender så godt, hvadenten man er der på ferie eller blot på gennemfart. Det har vi lavet om på med goforlocal.

Skiltet ved vejen går online – Rigtig god fornøjelse!