GOFORLOCAL FINDER LOKALE FØDEVARER

Vi synliggører de små og mellemstore producenter af lokale fødevarer i hele Danmark.

Igennem app’en på mobilen eller vores hjemmeside er det nu muligt for forbrugerne, med ganske få tryk, at finde alt fra f. eks. den mindre hobbyproducent til gårdbutikker, mikrobryggerier og meget mere i en given radius fra aktuel lokation…

”SKILTET VED VEJEN GÅR ONLINE”

Skiltet ved vejen opdages ofte kun ved tilfældigheder

Hos goforlocal satser vi ikke på tilfældigheder. Med vores platform bliver det nu nemt og hurtigt at finde lige netop de typer for lokalt-producerede fødevarer du søger i hele Danmark

HVORFOR GOFORLOCAL?

Vi hedder Niels Høegmark og Niels Reinau, og vi er stiftere af goforlocal. Vi har – som de fleste andre – stor lyst til at bruge gode, sunde og gerne lokalt producerede varer til os selv og vores familie.

Og så synes vi begge det er helt vildt hyggeligt at besøge de helt lokale gård- og gartneriudsalg.

De kan bare være svære at finde. Især hvis man er i dele af landet man ikke kender så godt, hvadenten man er der på ferie eller blot på gennemfart. Det har vi lavet om på med goforlocal.

Med goforlocal synliggøre vi de små og mellemstore producenter af lokale fødevarer. Igennem såvel vores app som vores hjemmeside er det  muligt, med ganske få tryk, at finde alt fra f. eks. den mindre hobbyproducent til gårdbutikker, mikrobryggerier eller de små mejerier i en given radius fra brugerens aktuelle position.

Skiltet ved vejen går online – Rigtig god fornøjelse!