Dansk Ø-ferie dyrker de særlige oplevelser, man kun finder på de danske øer. De spænder vidt: fra gourmetoplevelser på Fanø over Wonderfestiwall på Bornholm til palæo-kokkeskole på Samsø. De håndplukker de bedste tilbud til dig, arrangerer unikke events og har altid et godt bud på en campingferie eller en tur i sommerhus. Og så er de også med til at fortælle de gode historier om øerne i Ø-passet.

Du kan læse mere og finde inspiration til din næste ø-tur på deres hjemmeside www.danskoferie.dk

 

Det hele begyndte d. 28. december 1968 – og den nystartede virksomheds første produkt var hytteferie i Norge.

Fra et regulært one-man-show i et kælderlokale på Nørrebro har det daværende Nordisk Ferie udviklet sig til det nuværende NOVASOL – Europas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning. Forskellen mellem dengang og i dag er stor – og alligevel er de væsentligste af NOVASOL’s principper og holdninger fortsat de samme.

I dag er NOVASOL en international koncern med datterselskaber i en lang række lande, adskillige kontorer på populære feriedestinationer samt flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere
i satser meget på at give vores medarbejdere de bedste arbejdsbetingelser, idet de samtidig stiller store krav og forventninger – derved fremmer de den service overfor vores kunder, som de lægger så stor vægt på. Og endelig baserer de vores forretningskoncept på at holde fast i deres kunder – uanset om de taler om ejere eller lejere af sommerhuse.

Det sker bedst gennem troværdighed og ved hårdt og målrettet arbejde efter princippet “det vi lover, det holder vi – og helst lidt mere”.

Du kan læse mere og måske finde din næste feriedestination på  www.novasol.dk