Afstemningen til goforlocal-prisen 2020 er slut og vi har fundet de tre finalister til Årets Gårdbutik.
Tillykke til Sybergkvæg, Gårdbutikken Marielyst og Stengårdens Økologiske Gårdbutik!

Der er kommet flere tusinde stemmer ind fra de mange tilfredse kunder rundt omkring i landet, og det er så dejligt at se den store opbakning til landets mange lokalproducenter og gårdbutikker. Det er også fedt at se, at alle tre nominerede gårdbutikker i år ligger øst for Lillebælt!

Mød de nominerede herunder:

Sybergkvæg

For andet år i streg er Sybergkvæg fra Hindsholm havnet i finalen som Årets Gårdbutik. I den hyggelige gårdbutik finder kunderne et stort udvalg af forskellige produkter lavet af kød fra Sybergkvæget. Kødet spiller førsteviolin, men man kan også købe forskelligt tilbehør til kødet, så måltidet kan komme helt op at ringe! Udover et besøg i gårdbutikken er der også mulighed for at komme ud og se det smukke Skotsk Højlandskvæg på tæt hold.

Gårdbutikken Marielyst

På nogle af Danmarks sydligste breddegrader, nærmere bestemt på Falsters sydøstkyst, finder man Gårdbutikken Marielyst. Denne skønne gårdbutik byder på et væld af lækre kvalitetsprodukter fra egen produktion og andre lokale producenter. Grøntsagerne i gårdbutikken er især i en liga for sig, da de vokser i noget af landets bedste jord, og kongen af gårdbutikken er uden tvivl Bøtø kartoflen.

Stengårdens Økologiske Gårdbutik

Ved Birkerød på Sjælland ligger Stengårdens Økologiske Gårdbutik, som er lidt af et slaraffenland. Den flotte sjællandske gårdbutik tilbyder et bredt udvalg af sæsonens frugt og grønt, æg fra fritgående høns, smagfuldt oksekød fra eget opdræt og forskellige lokalt producerede specialiteter. Og så er det hele endda økologisk! Udover gårdbutikken har Stengården også en lille café, hvor man kan nyde lækre økologiske retter, der tager udgangspunkt i de friske råvarer fra deres egen produktion.

Skriv en kommentar