5 gode grunde til at købe lokalt producerede fødevarer

Sådan virker goforlocal!

Goforlocal er bæredygtig bæredygtighed!

Mange har bidraget til, at vi i dag kan kalde os Danmarks største vejviser til lokale fødevarer. Det er vi hos goforlocal naturligvis enormt stolte af.

På fødevareområdet er bæredygtighed for mange blot et spørgsmål om klima eller miljø. Sådan er det ikke for os! Vi mener, at det er nødvendigt at tænke økonomi og bæredygtighed med i den store ligning. Vi har kun én planet, og det er vores fælles ansvar at passe godt på den.

Bæredygtig konkurrence

I slutningen af 1800-tallet opstod behovet for andelsbevægelsen, så lokale bønder kunne konkurrere mod industriel masseproduktion. På samme måde er der i dag behov for at forene de mindre lokalproducenter, for at kunne konkurrere på salg og markedsføring i en digitaliseret verden.

Bæredygtig hverdag

Bæredygtighed fylder i dag mere og mere i danske forbrugeres bevidsthed. Dog har de fleste forbrugere enten ikke tid, adgang eller økonomi til at købe lokale fødevarer, selvom lokalproducenter sagtens kunne dække en stor del af forbrugernes behov. Det vil vi lave om på!

Goforlocal finder lokale fødevarer

Vi synliggør de små og mellemstore producenter af lokale fødevarer i hele Danmark.

Igennem vores hjemmeside er det muligt for forbrugerne, med ganske få tryk, at finde alt fra f. eks. den mindre hobbyproducent til gårdbutikker, mikrobryggerier og meget mere i en given radius fra aktuel lokation…

Skiltet ved vejen opdages ofte kun ved tilfældigheder. Hos goforlocal satser vi ikke på tilfældigheder. Med vores platform bliver det nu nemt og hurtigt at finde lige netop de typer lokalt producerede fødevarer du søger i hele Danmark

Hvorfor goforlocal?

Med goforlocal synliggør vi de små og mellemstore producenter af lokale fødevarer og gør det nemt for forbrugerne at træffe det bæredygtige valg. Med ganske få tryk kan forbrugerne finde alt fra den mindre hobbyproducent til gårdbutikker, mikrobryggerier eller små mejerier i lokalområdet.

Vi er et lille dedikeret team af medarbejdere, der allesammen brænder for bæredygtighed og lokalt producerede kvalitetsprodukter. Vi har – som de fleste andre – stor lyst til at købe gode, sunde og gerne lokalt producerede varer til os selv og vores familie.

Derudover synes vi alle sammen, at det er helt vildt hyggeligt at besøge de lokale, danske gårdbutikker. De kan bare være svære at finde. Især hvis man er i dele af landet, man ikke kender så godt, hvad enten man er på ferie eller blot på gennemfart. Det har vi lavet om på med goforlocal.

Vi har gjort det nemt at søge efter gårdbutikker og lokalproducenter i lige præcis dit lokalområde.

Skiltet ved vejen går med andre ord online – rigtig god fornøjelse!