Afstemningen til goforlocal-prisen 2020 er slut og vi har fundet de tre finalister til Årets Lokalproducent.
Tillykke til Nygård Ismejeri, Ømosebær og Ullemose Frugt!

Der er kommet flere tusinde stemmer ind fra de mange tilfredse kunder rundt omkring i landet, og det er så dejligt at se den store opbakning til landets mange lokalproducenter og gårdbutikker. Mød de nominerede lokalproducenter herunder:

Nygård Ismejeri

Lidt uden for Grindsted ligger Nygård Ismejeri, hvor der laves is til den helt store guldmedalje! Ismejeriet er et familiedrevet projekt båret af de fem medlemmers fælles kærlighed til kvalitetsis. Der eksperimenteres rigtig meget med forskellige smagssammensætninger, hvilket bl.a. har ført til mere unikke smage som Mojito sorbet, flødeis med smag af solmodne tomater og bacon flødeis med ahornsirup. Men bare rolig, Nygård Ismejeri kan selvfølgelig også diske op med klassikere som flødeis med vanilje eller chokolade til de mindre eventyrlystne iskunder.

Ømosebær

For andet år i streg er Ømosebær i finalen som Årets Lokalproducent og skal altså forsvare titlen i år! Det er ikke så underligt, at de har reddet sig endnu en nominering, for den vestjyske bærplantage er et rent slaraffenland. Her har kunderne mulighed for selv at gå i marken og plukke en lang række forskellige lækre bær fra juni, hvor de første jordbær lyser rødt på marken, og indtil oktober, hvor de sidste brombær kan plukkes.

Ullemose Frugt

Fyn er fin og frisk frugt er formidabelt! I Oure på Fyn finder du Ullemose Frugt, der byder på et væld af forskellig frugt. Frugtplantagens gårdbutik bugner bl.a. med æbler, pærer og blommer, og der er altid mulighed for smagsprøver og kyndig vejledning, så du er sikker på at få de helt rigtige sorter med hjem. Udover frisk frugt sælges der også forskellige typer æblemost bl.a. med solbær eller ribs – naturligvis lavet på frugt fra deres egen plantage!

 

 

Skriv en kommentar