Aabybro Mejeri

Aabybro mejeri går helt tilbage til 1888 og er et af Danmarks ældste mejerier. I dag holder de stadig fast i de gamle…

Aabybro Mejeri

Brogårdsvej 148
9440 Aabybro
Få rutevejledning
+45 98241004
info@ryaais.dk

Åbningstider

Mandag 07:00 - 17:00
Tirsdag 07:00 - 17:00
Onsdag 07:00 - 17:00
Torsdag 07:00 - 17:00
Fredag 07:00 - 18:00
Lørdag 08:00 - 13:00
Søndag Lukket

Varer i butikken

Is Is
(På lager)

Aabybro mejeri går helt tilbage til 1888 og er et af Danmarks ældste mejerier. I dag holder de stadig fast i de gamle metoder og vægter de håndværksmæssige kvaliteter og traditioner højt. Hovedparten af produktionen hos Aabybro mejeri er deres fantastiske is Ryå is, men der produceres også smør og ost på mejeriet. Isen findes i mange forskellige smagsvarianter, og den findes både i form af flødeis, sorbet, islagkager, light is, fromager og meget mere.

Mejeriet har været bestyret af familien Lindhardt i mere end 50 år. I dag er det anden generation, der er ved roret i form af Niels Henrik og Alice. Aabybro mejeri har både en butik, en webshop og en iscafe kaldet "Privaten". Privaten iscafe har sit navn, fra da lokalerne før i tiden fungerede som privaten ved siden af mejeriet. Men da Niels Henrik flyttede i et nybygget nabohus, stod privaten nu lige pludselig tom. Her udlever han derfor sin drøm om at åbne en iscafe og inviterer nu alle indenfor i "Privaten" på en is.

Den kendte Ryå Is produceres i mejeriet på frisk dansk fløde og rørsukker. Fra fløden er leveret tidlig morgen, går der kun få timer før ismassen er klar. Ismassen sættes på køl natten over for at fremhæve den fyldige og gode smag. Næste morgen fryses ismassen til is. Herefter er isen klar til at blive brugt i islagkager eller blive pakket i den miljøvenlige emballage. Råvarerne er altid friske i produktionen, og du sikrer dig derfor, at du altid kommer hjem med god og smagfuld is af høj kvalitet.

I mejeriet vægtes den gode betjening højt, og det er vigtigt at hver enkelt kunde får en personlig betjening. Den autentiske atmosfære i butikken skyldes det engagerede personale, som altid er klar til at rådgive og vejlede. Det er helt sikkert, at man altid vil mærke varme og nærvær, når man besøger Aabybro mejeri.

Prisvindende ismejeri

Aabybro har igennem årene sat store krav til kundens smagsoplevelse. Dette har ført rigtig mange priser og anderkendelser med sig. De er blandt andet blevet kåret til Danmarks bedste Mejeri og Danmarks bedste konsummælksprodukt på årets Scandinavian Dairy Contest i 2008. De har også vundet Mejeribrugets Gourmetpris både i 2005 og 2018 for deres smør med sydesalt.

Se mere på deres hjemmeside.