Jordens Guf

Imellem Billund og Grindsted i Sydjylland ligger Jordens Guf, som er et lille landbrug, der producerer lækre grøntsager... Læs mere

Jordens Guf

Vejle Landevej 50
7200 Grindsted
Få rutevejledning
+45 60142907
sus.abc@hotmail.com
https://jordensguf.dk/
https://www.facebook.com/jordensguf/

Åbningstider

Mandag Åben efter aftale
Tirsdag Åben efter aftale
Onsdag Åben efter aftale
Torsdag Åben efter aftale
Fredag Åben efter aftale
Lørdag Åben efter aftale
Søndag Åben efter aftale

Åben 25.april-5.november 9:30-18:30

Varer i butikken

Jordbær Jordbær
(Uden for sæson)
Asparges Asparges
(Uden for sæson)
Kartofler Kartofler
(Uden for sæson)
Ærter Ærter
(Uden for sæson)
Græskar Græskar
(Uden for sæson)

Imellem Billund og Grindsted i Sydjylland ligger Jordens Guf, som er et lille landbrug, der producerer lækre grøntsager og søde bær. De har åbent i deres salgsbod fra maj, hvor de første grønne asparges, nye kartofler og jordbær er klar til salg og frem til november, hvor de sidste græskar sælges. Udover kartofler, asparges og græskar dyrker og sælger Jordens Guf også ærter, hindbær, blåbær samt selvpluk blomster.

Jordens Guf er en familiedrevet virksomhed med Susanne og Mads i front, der siden 2009 har produceret lækre, lokale kvalitetsprodukter. Sidenhen købte parret en gård ved Grindsted i 2015, hvor de i dag bor sammen med deres tre børn, Lærke, Freja og Laurids, og deres hund Tikka.

Da Jordens Guf startede i 2009, var det udelukkende med dyrkning af jordbær på 1,5 ha lejet jord ved Filskov. Der gik dog ikke lang tid, før de udvidede produktionen med kartofler og ærter. Sidenhen kom der også en græskarproduktion til, som støt og roligt udvider sig med flere og flere forskellige pynte- og spisegræskar. Da familien købte gården ved Grindsted i 2015, plantede de også et areal til med grønne asparges, hvilket også løbende bliver udvidet. Udover den efterhånden store produktion af jordbær og grøntsager, har Jordens Guf også hindbær og blåbær i en mindre skala. De har desuden et lille areal med blomster til selvpluk ved Vejle Landevej.

Sæsonens gang hos Jordens Guf

Salgsboden åbner som sagt den 1. maj, hvor familien er klar med friske grønne asparges og nye kartofler, der er gravet op med håndkraft. Fra midten af maj måned kan man købe vaskede kartofler og de første jordbær, hvis vejrguderne tillader det. Fra juni er de første ærter klar til salg, og da der løbende sås flere hold ærter i løbet af foråret, er der friske ærter hele sommeren. I juli er asierne salgsklare sammen med hindbær og blåbær. I begyndelsen af august plukkes de sidste jordbær, inden Jordens Guf slutter sæsonen af med pynte- og spisegræskar fra september til november.

Besøg Jordens Guf ved Grindsted, hvis du er ude efter lækre, lokalt dyrkede grøntsager og bær.