Mejnerts Mølle

I de idylliske omgivelser ved Svebølle på Nordvestsjælland ligger Mejnerts Mølle. I den hyggelige gårdbutik kan du købe... Læs mere

Mejnerts Mølle

Forsingevej 4
4470 Svebølle
Få rutevejledning
+45 59294707
kontakt@mejnerts.dk
https://www.mejnerts.dk/da/

Åbningstider

Mandag Åben efter aftale
Tirsdag Åben efter aftale
Onsdag Åben efter aftale
Torsdag Åben efter aftale
Fredag Åben efter aftale
Lørdag Åben efter aftale
Søndag Åben efter aftale

Varer i butikken

Mel Mel
(På lager)

I de idylliske omgivelser ved Svebølle på Nordvestsjælland ligger Mejnerts Mølle. I den hyggelige gårdbutik kan du købe mel og brødblandinger af allerhøjeste kvalitet.

Mejnerts Mølle er en højteknologisk, økologisk og moderne mølle, hvor grundstenene er økologi og bæredygtighed. Her producerer de selv alle deres råvarer, hvilket betyder, at deres sortiment er begrænset. Til gengæld er du sikker på, at alle deres produkter altid er af allerhøjeste kvalitet. Hos Mejnerts Mølle er der fokus på alle de nordiske kornsorter, som er tilpasset til danske klima og kan dyrkes på marken.

På møllen bliver kornet formalet på stenkværne. Ved en sådan koldformaling bevares alle skal- og kimdele. Derved bevares kornets naturlige vitaminer og proteiner. Kimen og skaldelene har stor betydning for brødets smag og næringsindhold.

Mejnerts Mølle er en familievirksomhed, der blev etableret af Anne og Niels Mejnertsen i 1987. I starten var det et landbrug med fokus på svin, men det ændrede sig efterhånden. I 2009 stod Mejnerts Mølle produktionsklar, hvorefter de begyndte at male deres eget korn. I dag drives familievirksomheden fra fire gårde ved Kalundborg, mens der sælges mel og brødblandinger i gårdbutikken i Svebølle.

Bæredygtighed i højsædet

Økologi og bæredygtighed er i høj grad i højsædet hos Mejnerts Mølle. Familien har hele tiden fokus på at skabe et bæredygtigt kredsløb, hvor intet går til spilde i produktionen. Halmen fra kornproduktionen bliver blandet med heste- og kyllingemøg og brugt i produktionen af økologiske champignon hos Tvedemose Champignon på Sydsjælland. Herefter kommer det retur, hvor det bliver spredt som gødning på markerne. Dette fokus betyder, at mel fra Mejnerts Mølle er produceret CO2 neutralt fra kerne til mel.

Når du køber mel fra Mejnerts Mølle, er du altid sikker på at komme hjem med et kvalitetsprodukt. Hvis du går op i bagning og gerne vil minimere dit CO2-aftryk, kan vi bestemt anbefale et besøg i gårdbutikken hos Mejnerts Mølle.