Østergaards Selvpluk

Østergaards Selvpluk ligger i Tågelund i Sydjylland, ikke langt fra hverken Billund, Vejle eller Kolding. Her kan du... Læs mere

Østergaards Selvpluk

Ølgårdvej 3
6040 Egtved
Få rutevejledning
+45 20943159

Åbningstider

Mandag Åben efter aftale
Tirsdag Åben efter aftale
Onsdag Åben efter aftale
Torsdag Åben efter aftale
Fredag Åben efter aftale
Lørdag Åben efter aftale
Søndag Åben efter aftale

Varer i butikken

Jordbær Jordbær
(Uden for sæson)
Kartofler Kartofler
(Uden for sæson)
Ærter Ærter
(Uden for sæson)

Østergaards Selvpluk ligger i Tågelund i Sydjylland, ikke langt fra hverken Billund, Vejle eller Kolding. Her kan du købe både jordbær, ærter og kartofler, når de er i sæson. Her er der kun mulighed for selvpluk, og du skal derfor huske selv at medbringe beholdere. Jordbær er kun i sæson i juni og juli, mens ærter har en lidt længere sæson fra juni til september. Kartofler kan opgraves så længe der stadig er flere i jorden.

Østergaards Selvpluk er et lille familieforetagende med fokus på smag og kvalitet. Derfor finder du her kun de allermest velsmagende sorter af jordbær, som er søde og gode. Ærterne er også rigtig lækre som en sommersnack eller som tilbehør til sommermenuen.

Hygge med selvpluk

En af de største fordele ved selvpluk er, at du helt selv kan vælge hvad der skal i skålen. Det er desuden en oplagt udflugtsidé, da det bare er super hyggeligt at gå og plukke. Østergaards Selvpluk ligger i et naturskønt område ikke langt fra Vejle Ådal. Her findes der mange muligheder for spændende naturoplevelser og vandreture, når du alligevel er i området. Robert Jacobsens skulpturpark i Tørskind Grusgrav er f.eks. helt sikkert et besøg værd. Skulpturparken ligger kun få minutters kørsel fra Østergaards Selvpluk.

Mangler du en idé til en sommeraktivitet, så er Østergaards Selvpluk helt sikkert et besøg værd. Her er du sikker på at komme hjem med lokale råvarer af højeste kvalitet.