Skarø Is

Hos Skarø Is kan du få is i verdensklasse. 

Besøg den hyggelige is-cafe på Skarø og prøv nogle af de mange forskellige... Læs mere

www.skarois.dk

Skarø Is - www.skarois.dk

Østerhovedvej 4
5700 Svendborg
Få rutevejledning
26814277
md@skarois.dk

Åbningstider

Mandag 08:00 - 22:00
Tirsdag 08:00 - 22:00
Onsdag 08:00 - 22:00
Torsdag 08:00 - 22:00
Fredag 08:00 - 22:00
Lørdag 08:00 - 22:00
Søndag 08:00 - 22:00

Der er altid åbent for selvbetjening af Skarø is

Varer i butikken

Is Is
(På lager)
Kaffe Kaffe
(Kontakt os)
Øl Øl
(Kontakt os)

Hos Skarø Is kan du få is i verdensklasse. 

Besøg den hyggelige is-cafe på Skarø og prøv nogle af de mange forskellige varianter af deres lækre flødeis, sorbet, veganske is og protein is. Bare for at nævne nogle få er der Saltkaramelflødeis, Vaniljeflødeis, Chokoladeflødeis, Mango is, Hindbærsorbet, Jordbærsorbet, vegansk chokolade, Saltkaramel proteinis m.fl. I cafeen kan du også købe dig en lækker frokost eller blive fristet af nogle af de andre delikatesser, de har i cafeen, fra deres nabo-producenter.

Lokale råvarer fra Skarø

Skarø Is laves på lokale råvarer i det omfang, det er muligt. Birkesaften og nogle af bærrene til de forskellige smagsvarianter kommer fra naturen på Skarø. Isen er den rene, ægte vare, som udelukkende fremstilles på naturlige og økologiske råvarer og helt uden tilsætningsstoffer. Isen er skabt i den tanke, at man skal sætte fokus på naturens mangfoldighed og på den måde passe på den.

Hos Skarø Is kan man komme til at opleve isen sammen med hele historien bag. Der holdes nemlig foredrag og fortællinger om de forskellige isvarianter for grupper på minimum 10 personer. Fortællingen tager ca. en time, og herefter kan man få lov til at smage på 15+ forskellige varianter af den lækre gourmet is.

Så hvis du kunne tænke dig at smage is i verdensklasse, så tag familien under armen og besøg Skarø Is i deres is-café. Hvis du ikke er i nærheden af Skarø, kan du også købe isen hos en række forhandlere og på webshoppen. www.skarois.dk

Hvis der ikke er nogen i butikken, kan man altid ringe på telefonnummeret ved butikken, så kommer de og åbner.

Cirka åbningstider:
Åbent fra maj til oktober i is cafeen.
Maj og juni : 9-20
Juli og august : 7.30-23
Åbent for selvbetjening hele året 24-7