Thorupstrand Røgeri – er en familievirksomhed drevet af 3 søskende, hvoraf de 2 er fiskere. Så det vil siger at vi... Læs mere
Mandag | Lukket |
---|---|
Tirsdag | 10:00 - 16:00 |
Onsdag | 10:00 - 16:00 |
Torsdag | 10:00 - 16:00 |
Fredag | 10:00 - 16:00 |
Lørdag | 10:00 - 15:00 |
Søndag | 10:00 - 15:00 |
Thorupstrand Røgeri – er en familievirksomhed drevet af 3 søskende, hvoraf de 2 er fiskere. Så det vil siger at vi næsten hver dag – selvfølgelig afhængig af vejret har friske fisk, eller frisk røget fisk. I vores butik, som ligger i tilknytning til røgeriet, tilbyder vi et stort og varieret udvalg af kold- og varmrøget fisk afhængig af sæson – blandt andet koldrøget torsk, -laks, -havørred, -kulmule – varmrøget laks, -ising, -rødspætte, -makrel. Vi lavet også en del delikatesser, rejesalat, varmrøget laksesalat, hjemmelavet remoulade og -dressinger, laksemousse osv. Indimellem har vi fiskeburger, rugbrød med div, fisk. Og vores meget populære fiske platte til 2. personer. Altid en god ide at bestille retter i forvejen. Røgeriet er forsynet med moderne røgeovne, hvilket sikrer et ensartet kvalitetsprodukt. En røgning består af tre trin: Saltning, tørring og røgning. Vi tør- og håndsalter, fordi vi på den måde opnår den bedste kvalitet. Samtidig har vi stor fokus på de enkelte produkter og fiskearter, og sørger for, at de får den rigtige tid i røgeovnen – ved den perfekte temperatur. Hos os producerer vi både varm- og koldrøgede fisk. Varmrøgede fisk er typisk i ovnen i relativ kort tid ved høje temperaturer og har den kraftigste smag, mens koldrøgede er lavet ved temperaturer helt ned til 20 grader til gengæld er de i ovnen i længere tid.