BeeWell Honning

I Hammel i Østjylland, ikke langt fra Aarhus, ligger BeeWell Honning. I vejboden kan du købe flere forskellige typer…

BeeWell Honning

Hjortebakken 56
8450 Hammel
Få rutevejledning
+45 30282991
kontakt@beewell.dk

Åbningstider

Mandag Åben for selvbetjening
Tirsdag Åben for selvbetjening
Onsdag Åben for selvbetjening
Torsdag Åben for selvbetjening
Fredag Åben for selvbetjening
Lørdag Åben for selvbetjening
Søndag Åben for selvbetjening

Varer i butikken

Honning På lager

I Hammel i Østjylland, ikke langt fra Aarhus, ligger BeeWell Honning. I vejboden kan du købe flere forskellige typer lækker honning – både forårshonning, sommerhonning og sensommerhonning. Der er desuden både økologisk og konventionel honning i vejboden.

Hos BeeWell honning driver de økologisk biavl såvel som konventionel biavl. Deres økologiske bigård står i det naturskønne Naturpark Thy, hvor bierne har adgang til klitheden såvel som økologiske landbrugsarealer.

De konventionelle bigårde står omkring hjemmet i Hammel i det østjyske. Den konventionelle biavl drives som ”grøn biavl”, hvilket vil sige uden brug af pesticider, antibiotika eller medicin.

BeeWell Honning tilbyder som sagt en række forskellige smagsvarianter af honning som forårshonning, sommerhonning og sensommerhonning samt en række økologiske specialhonninger.

Honningen er hentet hos bierne uden at skade dem. De gyldne dråber bliver slynget, siet og rørt, til den får en blød og cremet konsistens. Honningen bliver på intet tidspunkt varmet op, men er lige så naturlig, som da den blev hentet hos bierne – et rigtig ”raw food”.

Bipollen – biernes superfood

BeeWell Honning tilbyder også bipollen, som er biernes superfood, der indeholder proteiner, mineraler, enzymer og vitaminer bl.a. B12 vitaminer. Bipollen er det blomsterstøv bierne samler i blomsterne og er egentlig bilarvernes føde. Som menneskeføde er bipollen dog helt uovertruffen og en rigtig superfood.

Køb BeeWell Honning direkte fra vejboden i Hammel, som altid har åben for høflig selvbetjening.

Et glas honning koster 45 kr. for henholdsvis 250 gram økologisk honning og 400 gram konventionel honning.

Bipollen kan købes i glas med 100 gram for 75 kr. per glas. Propolis tinktur kan købes i flasker med 30 ml for 65 kr. per flaske.