Gårdbutikken Månsson

I udkanten af Brande finder du Gårdbutikken Månsson, der har et meget bredt sortiment af økologiske varer. Sortimentet…

Gårdbutikken Månsson

Grarupvej 15
7330 Brande
Få rutevejledning
97182221
post@maanssons.dk
http://www.maanssons.dk/
https://www.facebook.com/maanssons

Åbningstider

Mandag 07:00 - 20:00
Tirsdag 07:00 - 20:00
Onsdag 07:00 - 20:00
Torsdag 07:00 - 20:00
Fredag 07:00 - 20:00
Lørdag 07:00 - 20:00
Søndag 07:00 - 20:00

Varer i butikken

And Kontakt os
Saft & Most Kontakt os
Krydderier Kontakt os
Marmelade Kontakt os
Olie Kontakt os
Pasta Kontakt os
Aktiviteter Kontakt os
Specialiteter Kontakt os
Øl Kontakt os
Chokolade Kontakt os
Æg Kontakt os
Blåbær Kontakt os
Æbler Kontakt os
Pærer Kontakt os
Kartofler Kontakt os
Tomat Kontakt os
Salat Kontakt os
Porrer Kontakt os
Løg Kontakt os
Gulerødder Kontakt os
Blomkål Kontakt os
Rabarber Kontakt os
Græskar Kontakt os
Oksekød Kontakt os
Grisekød Kontakt os
Saft & Most Kontakt os
Is Kontakt os
Krydderurter Kontakt os
Svampe Kontakt os
Marmelade Kontakt os
Mel Kontakt os
Chili Kontakt os
Hvidløg Kontakt os
Broccoli Kontakt os
Grønkål Kontakt os
Spidskål Kontakt os
Hvidkål Kontakt os
Rødbeder Kontakt os
Rødkål Kontakt os

I udkanten af Brande finder du Gårdbutikken Månsson, der har et meget bredt sortiment af økologiske varer. Sortimentet varierer naturligt hen over sæsonen, men rygraden i sortimentet er friske økologiske æg og økologiske grøntsager fra egen produktion. Månsson producerer mere end 25 forskellige slags økologiske grøntsager, og om sommeren udvides sortimentet med urter og spiselige blomster. 

Udover Månssons egne produkter, byder gårdbutikken også på et bredt sortiment økologiske produkter/dagligvarer fra andre udvalgte, danske producenter. 

Når sæsonen for danske, økologiske produkter er slut, vil man kunne finde importerede produkter fra økologiske producenter, primært fra Sydeuropa.

Der er høflig selvbetjening i gårdbutikken og der kan betales med kontanter eller MobilePay. Der er desuden mulighed for selv at pakke en lækker gave på gavebordet, hvor der er cellofan og bånd til fri afbenyttelse.

Manden bag Gårdbutikken Månsson hedder Axel Månsson. Lige siden barnsben har Axel været passioneret omkring dyr og landbrug og det stod hurtigt klart, at han skulle på landbrugsskole. Som 20-årig købte han sin første besætning og maskiner og lejede noget landbrugsjord. Siden da er det gået slag i slag. 

Fokus på økologi og bæredygtighed

I 1999 overgik Axel Månsson fra konventionel til økologisk ægproduktion og i dag er han en af de største økologiske ægproducenter i Danmark. Axels grøntsagsproduktion er også delvist økologisk, men han drømmer om at omlægge til 100 % økologisk landbrug på sigt. 

Axel har desuden en drøm om at slutte den økologiske cyklus ved at blive selvforsynende med næringsstoffer. Han har derfor anlagt et økologisk biogasanlæg, der laver grøn gas af forskellige biomasser. Når biomassen er afgasset, bruges den som gødning til grøntsagerne på gården. I det hele taget er bæredygtighed i fokus hos Axel Månsson, der også benytter den nyeste teknologi til bl.a. ukrudtsbekæmpelse og i pakkeriet.

Udover et besøg i gårdbutikken, er det også muligt at bestille rundvisninger på gården samt faglige foredrag og workshops med Axel.