Lindbjerggaard

I de naturskønne områder tæt på Randers Fjord ligger det økologiske landbrug Lindbjerggaard. I gårdens egen gårdbutik…

Lindbjerggaard

Hulen 16
8930 Randers NØ
Få rutevejledning
+45 61782282
lindbjerggaard@hulen16.dk
https://lindbjerggaard.dk/
https://www.facebook.com/groups/349180687492/

Åbningstider

Mandag Åben efter aftale
Tirsdag Åben efter aftale
Onsdag Åben efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:00
Fredag Åben efter aftale
Lørdag Åben efter aftale
Søndag Åben efter aftale

Varer i butikken

And På lager

I de naturskønne områder tæt på Randers Fjord ligger det økologiske landbrug Lindbjerggaard. I gårdens egen gårdbutik sælges der primært oksekød, som er fra egne dyr, der går på marken. Derudover byder gårdbutikken også på and og gås fra egne dyr. I butikken sælges der også kyllingekød og svinekød, som er opdrættet hos andre producenter i lokalområdet. 

Hos Lindbjerggaard er der noget for hele familien. Om I vil overnatte i shelter på bålpladsen, gå en tur i det naturskønne område, der ligger omkring gården eller købe et godt stykke kød i gårdbutikken, så er Lindbjerggaard det rette sted. 

Lindbjerggaard er drevet af Bente og Espen Nielsen. De købte gården i 1980 og driver i dag et økologisk deltidslandbrug. I marken dyrkes havre, byg-ærte i blanding, triticale, hestebønner og græs. Derudover har parret også flere forskellige økologiske dyr gående på gården. 

Kødet fra gårdens egne dyr bliver slagtet ved en lokal slagter, hvor det bliver hængt til modning i 14 dage. Krogmodningen er med til at give kødet sin høje kvalitet og gode smag. 

Omkring gården ligger der store naturarealer. Det er her dyrene græsser i sommerhalvåret på jord som aldrig er blevet opdyrket. Om vinteren får dyrene foder, der er dyrket på egne marker. På den måde kan Espen holde fuldstændig styr på, hvad dyrene får af foder, da han ønsker at fodre sine dyr så optimalt som muligt. 

Nyd den smukke natur

Naturarealerne kan man også nyde godt af som besøgende, hvor man er velkommen til at gå sig en tur i landskabet. Her bliver man ledt forbi, hvor dyrene græsser. 

Udover gåturen kan man også som besøgende anvende bålpladsen med tilhørende shelter. Her er man altid velkommen til frit at overnatte, ligesom man også kan overnatte i autocamper, hvis man har sådan en. Turister, og andre der har lyst, er derfor velkomne til at komme og overnatte på stedet, der byder på skønne oplevelser i naturen. 

Espen og Bente har åbent i gårdbutikken om torsdagen, men hvis de er hjemme, kan du altid lave en aftale om at handle ved at ringe til dem.