Ønsker du at lave lækre drinks til en hyggelig aften? Hvad med disse bobler og bær som egner sig godt som en velkomstdrink? Faktisk var netop denne drink Anne fra Fary Lochan serverede for gæsterne til Goforlocalprisen 2019. I Farre ved Give, ligger destilleriet Fary Lochan der siden 2009 har produceret whisky og sidenhen også gin, snaps og likør. Det hele startede med Jens-Erik Jørgensens drøm om at skabe en dansk whisky med stor fokus på smag og kvalitet. Selvom Jens-Erik ikke længere er her, har familien videreført hans vision om at skabe alkohol i særklasse. Og faktisk har Jens-Eriks whisky for nylig opnået stor anerkendelse fra verdens største whiskyklub The Scotch Malt Whisky Society (SMWS), da et fad fra 2013 er blevet opkøbt af organisationen. Det er første gang industrien anerkender en whisky fra det europæiske fastland.
4 | dele Cava | |
1 | del jordbærlikør | |
1 | frossent jordbær |
Cavaen toppes op med jordbærlikør.
Et frisk jordbær lægges i glasset som pynt.