På Lystbækgaard – en oplevelsesgård på den vestjyske hede – kan man møde Berit Kiilerich. Når hun ikke passer gårdens mange får eller gårdbutikken, kan man ofte finde hende i køkkenet, hvor hun bla. laver lækre opskrifter baseret på lammekød fra egen avl.
Prøv eksempelvis denne fantastiske opskrift på lammekoteletter.
        | 6 | lammekoteletter | |
| 1 | citron | |
| 1 | løg | |
| 50 | g | hvedemel | 
| salt | ||
| peber | ||
| smør til stegning | ||
| 2,5 | dl | fløde | 
| 1 | salathoved | |
| 1 | dl | fløde | 
| 3 | spsk. | sukker | 
| 0,25 | dl | citronsaft | 
Tag koteletterne op om morgenen og tø dem langsomt op i køleskabet.
Tag koteletterne op om morgenen og tø dem langsomt op i køleskabet.
Hak løget i fint.
Koteletterne vendes i mel og brunes i smør på en pande. Herefter lægges koteletterne i et ildfast fad.
 Kog panden af i fløde. Saucen hældes over koteletterne, sammen løgene. Dæk med fadet med alufolie.
Koteletterne steges i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Sluk oven og lad koteletterne trække i ca. en time.
Rør fløde, sukker og citronsaft sammen.
 Pluk salaten og vend salaten med dressingen.