Hjemmelavet koldskål

Kærlig koldskål

Vi elsker vort land, men ved koldskålstid mest! For os, kunne det sådan set være koldskålstid året rundt, for den gode gamle klassiker bliver vi ikke trætte af foreløbigt. Dog er favorittidspunktet til koldskål nu en varm sommerdag, er du ikke enig?

Koldskålen skal selvfølgelig toppes med sprøde kammerjunkere. De er faktisk slet ikke så svære at lave og så smager de simpelthen bare så godt når de er hjemmelavede!

0:10 0:10 normal
Hjemmelavet koldskål

Ingredienser

2 æggeblommer
4 spsk. sukker
0,5 vaniljestang
1 l kærnemælk
1 l tykmælk
1 citron (både skal og saft)

Tilberedning

  • 1

    Kornene skrabes ud af vaniljestangen og blandes med lidt af sukkeret.

  • 2

    Alle ingredienser blandes sammen og smages til.

  • 3

    Justér på mængden af vanilje, sukker og citron, så du får en koldskål lige efter din smag.

  • 4