En nem ret til aftensmaden - du kan tilføje stort set alle grøntsager alt efter hvilken sæson vi har. Den røde og intense karry fra Mandala Organic leder tankerne og duftesansen til varmere himmelstrøg. Find mange andre lækre krydderier på Mandala Organic
250 | g | kikærter (en drænet dåse eller opblødte tørrede kikærter) |
2 | tsk. | olie |
1 | dåse kokosmælk | |
Mandala rød karry | ||
et par cm frisk ingefær | ||
1 | hvidløgsfed | |
frisk koriander | ||
2 | gulerødder | |
1 | bundt forårsløg | |
1 | rød peber |
Alle grøntsager skæres i mundrette stykker, undtagen ingefær og hvidløg som rives fint.
Varm en dyb pande op og sautér kikærter og gulerødderne i olien, sammen med den røde karry. Tilsæt hvidløg og ingefær.
Tilsæt kokosmælk og bring til kogepunktet. Skru herefter ned på lavt blus.
Smag karryen til m. salt, peber, soja og/eller chili.
Lad blandingen koge ind og tilsæt peberfrugterne og til sidst forårsløgene.
Servér karryen rygende varm, evt. sammen med basmatiris og top med friske korianderblade.