I den lille færgeby Hvalpsund i Himmerland ligger den familieejere virksomhed Muslingeriet. Deres økologiske linemuslinger vokser på liner, der er spændt op lige under vandoverfladen i Limfjorden, hvor masser af sollys, frisk vand og føde betyder, at de vokser sig klar til at blive høstet efter kun ét år.
Kødkvaliteten på linemuslingerne er i særklasse, fordi kødet er så ungt og mørt, og da linemuslingerne lever i vandoverfladen, indeholder de aldrig sandrester.
Fødevaresikkerhed og muslinger i højeste kvalitet er alfa og omega hos Muslingeriet. De høster udelukkende økologiske linemuslinger, som overholder de strenge krav i forhold til blandt andet miljø, ressourceforbrug og fødevaresikkerhed.
Muslingeriets muslinger er saftige og rige på proteiner, jod og omega-3-fedtsyrer.
Linemuslingerne er nemmere at rengøre end traditionelle muslinger, idet de er vokset op i det friske overfladevand og straks efter høst bliver skyllet i rent vand ombord på båden.