goforlocal-skiltet

Goforlocal-teamet har fået vokseværk

Thorben Nissen startede i april som ny partner i goforlocal. Thorben er uddannet software-udvikler, og har arbejdet som webudvikler i snart 12 år. Som webudvikler er Thorben ekspert i at lave flotte hjemmesider, som er lette for brugerne at tilgå. Samtidig brænder Thorben for at være med til at synliggøre de mange lokalproducenter og gårdbutikker rundt om i det danske land.

"Jeg synes, at muligheden for at handle så lokalt som muligt, er den helt rigtige vej at gå. Fordi det er skørt, at der er så meget spild i manges forbrug med for eksempel unødvendigt meget transport og emballage. Også giver det en helt anden tilknytning til det område, man befinder sig i. Det er fedt at vide, at man kan få friske æg fra Conny, der bor lige uden for byen, og lækre grøntsager ved gården lige inden nabobyen. Det får området til at hænge sammen på en helt anden måde, end hvis man bare køber ind i dagligvarebutikken," siger Thorben Nissen

Det skal være let for goforlocal-partnerne

Thorbens opgaver tager udgangspunkt i goforlocals hjemmeside, og det nye klik-og-hent system, som der arbejdes hårdt på at få op at køre i øjeblikket. Og han er allerede rigtig godt i gang, for der er mange ting at tage højde for, når der er så mange brugere, der skal benytte sig af de forskellige muligheder på hjemmesiden. Men med 12 års erfaring er det ingen sag for Thorben at holde fokus på, hvad der er vigtigt i hans job.

"Jeg skal gøre det så let for vores gårdbutikker og lokalproducenter som muligt. Det skal være let for dem at oprette og sælge deres produkter. Det tekniske skal bare spille. Og hvis det ikke spiller, er det det mig, der får det til det igen," siger Thorben.

I goforlocal er vi super spændte på samarbejdet og overbeviste om, at Thorben er det helt rigtige match, til at hjælpe alle vores goforlocal-partnere. Vi er så glade for, at Thorben er kommet med på goforlocal-holdet, og vi håber, at I vil tage rigtig godt imod ham!

Thorben er ny partner i goforlocal.

Jeg skal gøre det så let for vores gårdbutikker og lokalproducenter som muligt. Det skal være let for dem at oprette og sælge deres produkter.
- Thorben Nissen