Støt de lokale producenter og de små gårdbutikker

Støt de lokale producenter efter Corona-krisen

Lige om lidt siger kalenderen april, og vejret er begyndt at vise sig fra sin solrige side. Foråret har i den grad gjort sit indtog i Danmark, og det betyder også starten på årets salg for mange fritidslandbrug, gårdbutikker og lokale producenter.

Men med foråret har Corona-virussen også taget hold i Danmark, og Danmark er lukket ned. Det er helt essentielt, at vi alle følger regeringens retningslinjer, så vi sammen sikrer, at vi kommer godt ud af det på den anden side.

Men det rammer desværre også mange af vores goforlocal-partnere, når der ikke skal handles lam ind til påskefrokosten, eller når vi i så høj grad som muligt skal blive hjemme.

Som så mange andre, opfordrer vi til, at I handler ind lokalt. Men vi vil gerne opfordre til, at I handler i den nærmeste gårdbutik, eller hos den nærmeste lokalproducent.

Der er masser af gårdbutikker rundt omkring i Danmark, der har lækkert kød, friske grøntsager eller smagfulde marmelader.

Skal du på sommerferie i skønne Danmark, så tag familien med ud og besøg en gårdbutik. Mange af vores partnere viser gerne rundt på deres gård, så I kan hilse på dyrene og se, hvor godt de har det.

Er du i tvivl om, hvorvidt der ligger en gårdbutik eller en lokalproducent i nærheden af dig? Så tag et kig på vores kort.

Mange af gårdbutikkerne sælger også produkterne her i tiden, men vi anbefaler du ringer til dem, for at høre om der er åbent.

#støtlokalt

Det rammer desværre også mange af vores goforlocal-partnere, når der ikke skal handles lam ind til påskefrokosten, eller når vi i så høj grad som muligt skal blive hjemme.

Støt de lokale producenter og de små gårdbutikker