goforlocal-gavekort

Tillykke til juni måneds vinder

Årets goforlocal-pris er i fuld sving, og det vælter allerede ind med stemmer fra kunderne rundt omkring i det danske sommerland. Alle der stemmer deltager i vores månedlige konkurrence om lækre præmier, og vi har nu trukket den første månedsvinder.

Denne måneds præmie er et gavekort på 250 kroner til en valgfri gårdbutik, og månedens vinder har valgt at bruge pengene i Fru Møllers Mølleri.

Fru Møllers Mølleri er en hyggelig gårdbutik beliggende i Odder lidt udenfor Aarhus. Gårdbutikken drives af Bodil og Kim Møller, der slog dørene op i 2007. I gårdbutikken kan man finde en lang række lækre produkter baseret på råvarer fra deres eget landbrug. Derudover sælger de også nøje udvalgte produkter fra lokalproducenter i andre dele af landet. Kvalitet og smag er i højsædet hos Fru Møllers Mølleri, og de sætter en ære i at bearbejdningen af deres råvarer sker så nænsomt som muligt. Udover de mange kvalitetsprodukter i gårdbutikken, kan man også købe en is i ismejeriet eller nyde et måltid i restauranten. Vil du vide mere om Fru Møllers Mølleri, kan du besøge deres hjemmeside.

Find Fru Møllers Mølleri på goforlocal.dk

Tillykke til den heldige vinder! Vi trækker en ny vinder i næste måned. Hvis du også vil have chancen for at vinde et gavekort til en valgfri gårdbutik eller andre lækre præmier, skal du bare sende en SMS til 1245 med teksten ”GO (mellemrum) navnet på din yndlings lokalproducent”. Det koster kun almindelig SMS-takst.

Find din favorit her.