Forberedelsestid5 minRating

Kan vi friste med en Cloudy Lochan med Fary Lochans sommerwhisky, et sødt strejf af sirup og et syrligt pift af citron?

Sommerwhiskyen kommer fra Fary Lochan i Farre ved Give. Det hele startede med Jens-Erik Jørgensens drøm om at skabe en dansk whisky med stor fokus på smag og kvalitet.
Selvom Jens-Erik ikke længere er her, har familien videreført hans vision om at skabe alkohol i særklasse.

Læs mere om Fary Lochan her.

Ingredienser

Portioner1 portion
 2 dele sommerwhisky
 1 del abrikos- eller hasselnøddesirup
 1 del friskpresset citronsaft
 1 citronskal
Forfatter:

Sådan gør du

 
1

Bland whisky, sirup og citronsaft direkte i glasset.

2

Serveres op is og blandes ved let omrøring.

3

Knæk citronskallen over drinken for at frigive olierne. Derefter smøres skallen rundt på kanten af glasset og lægges til sidst forsigtigt i glasset for garnish.

Ingredienser

 2 dele sommerwhisky
 1 del abrikos- eller hasselnøddesirup
 1 del friskpresset citronsaft
 1 citronskal

Fremgangsmåde

1

Bland whisky, sirup og citronsaft direkte i glasset.

2

Serveres op is og blandes ved let omrøring.

3

Knæk citronskallen over drinken for at frigive olierne. Derefter smøres skallen rundt på kanten af glasset og lægges til sidst forsigtigt i glasset for garnish.

Cloudy Lochan

Skriv en kommentar