Forberedelsestid5 minCook Time15 minTotal Time20 minRating

Kål er cool. Når det er veltilberedt, så smager det fantastisk. Her er et bud på hvordan du kan lave tre slags kål til de lækreste, sprøde snacks, som kan benyttes som appetizer, på tapasbordet eller som topping på alverdens retter.
Du kender måske grønkålschipsene, men man kan også sagtens lave chips af flower sprouts og palmekål.
Det er utrolig nemt at lave kålchips, dog skal man lige holde øje med dem når de bliver bagt, for lige pludselig kan de have fået lidt for meget – så snup endelig et par løbende smagstests, mens kålchipsene er i ovnen.

Ingredienser

Portioner1 portion
 kål Grønkål, flower sprouts og palmekål
 1 tsk olivenolie
 1 knivspids salt
 1 knivspids af dit yndlingskrydderif.eks. timian, oregano eller lidt chili
Forfatter:

Sådan gør du

 
1

Ovnen varmes op til 200 graders varmluft.

2

Kålen skylles og rives i mundrette stykker. Palmekål behøves ikke at skæres i stykker, da de fine blade har en god form til chips. Afdryp kålen for vand og vend i olivenolie, salt og krydderier.

3

Bages ved 200 grader i ca. 10-15 minutter – husk at holde øje med dem!

4

TIP: Kålchipsene kan serveres med peberfrugtpestoen (LINK) eller rødbedehummus (LINK).

CategoryTags, ,

Ingredienser

 kål Grønkål, flower sprouts og palmekål
 1 tsk olivenolie
 1 knivspids salt
 1 knivspids af dit yndlingskrydderif.eks. timian, oregano eller lidt chili

Fremgangsmåde

1

Ovnen varmes op til 200 graders varmluft.

2

Kålen skylles og rives i mundrette stykker. Palmekål behøves ikke at skæres i stykker, da de fine blade har en god form til chips. Afdryp kålen for vand og vend i olivenolie, salt og krydderier.

3

Bages ved 200 grader i ca. 10-15 minutter – husk at holde øje med dem!

4

TIP: Kålchipsene kan serveres med peberfrugtpestoen (LINK) eller rødbedehummus (LINK).

Knasende kålchips

Skriv en kommentar