Grønkål er én af vinterens superstjerner. Her kan du læse mere om grønkålen og få inspiration til skønne retter.
I gårdbutikken hos Sybergkvæg finder man lækkert og mørt kød fra Skotsk Højlandskvæg.
Hos Melbjerggard for du gode reelle råvarer lige fra marken, hvor vejen fra jord til bord er gjort så kort som muligt.
Lammekød ligger i toppen af listen af fødevarer med det største klimaaftryk, men lammekød er ikke bare lammekød.
For at kunne tilberede en lækker saftig and, skal du starte ud med en and af ordentlig kvalitet.
Det lå ikke i kortene at Birgitte skulle blive blåbær producent. Men hun var ihærdig og lod sig ikke slå ud.
Det er godt at være får på Høkildegaard, for de får lov at gå rundt i den smukke natur i lokalområdet på Sydfyn.
Thy Økobær er et familiedrevet landbrug, hvor hele familien arbejder sammen om at løfte produktionen af bær og saft.
Vi bruger cookies til statistiske formål og ifm. markedsføring. Det hjælper os med at forbedre hjemmesiden. Vil du tillade brug af cookies og dermed hjælpe os? Du kan finde flere informationer i vores privatlivspolitik.